England here I come - Reisverslag uit Putten, Nederland van Fjen Klaassen - WaarBenJij.nu England here I come - Reisverslag uit Putten, Nederland van Fjen Klaassen - WaarBenJij.nu

England here I come

Door: Fjen

Blijf op de hoogte en volg Fjen

08 Januari 2011 | Nederland, Putten

Hallo Allemaal,

We zijn al weer een weekje verder. 2011 is begonnen, Ik hoop dat iedereen een leuke eerste week van het jaar heeft gehad.

Dit is waarschijnlijk mijn laatste blog vanuit Nederland.
Een aantal weken geleden heb ik al afscheid genomen van de kinderen en collega op mijn werk. Dus ik heb een aantal weekjes lekker vakantie gehad.
Maar ik heb niet stil gezeten.
Ik heb een reisverzekering afgesloten en de nodige prikken gehaald. Met familie en vrienden op stap geweest. Enzovoort...

Gister avond de 50ste verjaardag van mijn vader gevierd. Wat gelijk ook een beetje mijn afscheid was, want de meeste familie zie ik niet meer.
Zelfs een aantal afscheidscadeau's gehad. Wat heb ik toch lieve tantes :)

Het aftellen is nu echt begonnen nog vijf dagen te gaan.
Ben al een beetje begonnen met inpakken. Wat neem ik toch altijd veel mee. Waar komen al die spullen vandaan????
Ik hoop maar dat het gaat passen.

Succes iedereen, ik ga jullie missen.
Ajuus en tot over een half jaar.

Liefs Fjen

• 08 Januari 2011 - 17:18

Rina:

Nog goede laatste dagen toegewenst Fjen!@

• 08 Januari 2011 - 18:29

Liesbeth:

Fjen, nog veel succes met de laatste voorbereidingen! Hoop dat je een super tijd gaat hebben en ik zal je zeker volgen via de blog ;)
    Liefs.X.

• 09 Januari 2011 - 10:53

Leo Robbemond:

Dag Fjen,

Ik wens je veel succes toe en Gods Zegen de komende maanden.

• 09 Januari 2011 - 21:16

Corrie:

Nou Fjen.....daar ga je dan! Super hoor, geweldig dat je deze stap doet.
    A Dieu!!

• 13 Januari 2011 - 09:46

Debby:

Fjen,
    Je zit al bijna in de lucht! Ik ga je volgen! Heel veel succes en vooral veel plezier!
    Liefs Debby