Holmsted Manor - Reisverslag uit Cuckfield, Verenigd Koninkrijk van Fjen Klaassen - WaarBenJij.nu Holmsted Manor - Reisverslag uit Cuckfield, Verenigd Koninkrijk van Fjen Klaassen - WaarBenJij.nu

Holmsted Manor

Door: Fjen

Blijf op de hoogte en volg Fjen

13 Januari 2011 | Verenigd Koninkrijk, Cuckfield

Hi everyone,

Na een reis van 45 minuten ben ik aangekomen in het mooie Engeland. De douna kon ik zo voorbij racen. Daarna kon ik mijn rugzak ook zo van de band plukken.
Na een paar pogingen kreeg ik Holmsted aan de telefoon, en kon de zoektocht naar de ontmoetingsplek beginnen. traop op trap af, in een boemeltrein naar de South terminal om uiteindelijk met wat vragen bij de Car Rental aan te komen. Amanda, leider DTS, stond al op mij te wachten. Samen met nog een andere student uit Canada gingen we opweg.
Gek om in één keer tegen iedereen engels te moeten praten, maar over een poosje zal ik vast niet beter weten.

Na een ritje van ongeveer 20 minuten komen aan bij het mooie oude huis Holmsted Manor. De staf komt al naar buiten gerent om ons te ontmoeten. Leuk om eindelijk personen bij de facebook gezichten te zien. Iedereen is erg aardig. Ik ben de 3e student die nu aangekomen is. vanavond komt er nog iemand en een deel komt morgen.
Samen met 5 andere meiden slaap ik op een kamer, hopelijk is niemand professioneel snurker!
Straks krijgen we een rondleiding door het gebouw en gaan we de omgeving verkennen. iedereen hou je taai en tot gauw. Liefs...

• 13 Januari 2011 - 14:55

HenkK:

Hoi Fjen, en nu al een bericht op waarbenjijnu, dat is snel. Heb je al een mooi plekje in de slaapzaal uitgezocht (niet naast de wc's, bij een raam met mooi uitzicht) ?
    Groetjes, Henk

• 13 Januari 2011 - 15:54

Rina:

Ha die Fjen,

Je bent dus veilig en wel aangekomen en zonder problemen om je bestemming beland. Dat is fijn om te vernemen. Inmiddels zal het overgrote deel van de studenten ook wel zijn gearriveerd. Ben benieuwd hoe de ontmoeting zal zijn met je kamergenotes. Ik hoop met je dat er geen snurker bij zal zijn. Ben ook benieuwd naar foto's van het grote landhuis. Ik heb Jane Autins achtige taferelen voor me n.a.v. je verhaal jl. zondag. Het ga je goed Fjen daar de start hoop ik, onder Gods zegen!

• 13 Januari 2011 - 19:29

Anton En Jeanet:

fijn dat je goed aangekomen bent in holmsted.
    We wensen je een goede 'geruisloze'nacht.
    liefs uit het natte Putten

• 13 Januari 2011 - 19:35

Kleinste Zusje =):

'Allo,,

hier ook al een berichtje,, wat goed!
    fijn dat alles goed gaat:)
    hopelijk slaap je lekker,, in een nieuw bed en alles,, is altijd ff wennen,
    maar hopelijk horen we weer snel wat van je,,
    zoals je ziet is iedereen heel erg geinteresseerd :D

xxxxxx

• 14 Januari 2011 - 14:50

Gerrieke:

Leuk man, het avontuur is begonnen :) heerlijk helemaal open te staan hè... liefs