DTS BEGINT!!!
Door: Fjen
Blijf op de hoogte en volg Fjen
15 Januari 2011 | Verenigd Koninkrijk, Cuckfield
Gelijk nog maar een berichtje. Nu kan het nog, vanavond begint de DTS en de komende weken zal ik waarschijnlijk stukken minder tijd hebben. Deze afgelopen 2 dagen waren echt relax dagen de lunch is om 13.00 en het avondeten is om 17.30. Dat zijn ongeveer de enige tijden waar we ons aan moeten houden. Meer en meer studenten komen binnenstromen. En elke keer staat iedereen weer bij de deur te springen en te juichten om ze te verwelkomen.
Er is één kamer waar we vaak met elkaar zitten. Er wordt een vuurtje gemaakt in de open haard en er worden veel spelletjes gedaan. Ligretto (Dutch Blitz) is erg favoriet. Maar goed dat ik het bij jullie geleerd heb Gerrieke en Johannes! Dat komt nu goed van pas :)
Het eten is hier goed te pruimen. Als lunch vaak warm eten en 's avonds soep met brood. Alles gemaakt door een goede kok James genaamd (hoe kan het ook anders)!
Slaap tot nu toe nog met z'n tweeen op de kamer. Samen met Linda uit Duitsland. De rest komt vandaag.
Slaap onderin een stapelbed van drie. Niet zo dicht bij de wc. En onze kamer heeft volgens iedereen het beste uitzicht. (Henk: dat heb ik toch goed uitgekozen of niet..?)
Ik probeer vandaag wat foto's te maken en toe te voegen zodat iedereen kan zien hoe het er hier aan toe gaat.
De meeste vragen zich toch elke keer weer af hoe je mijn naam nou moet uitspreken. Mijn complimenten Pa en Ma, dat hebben jullie goed uitgekozen :)
Leuk om van iedereen al die reactie's te lezen, Bedankt.
De Holmsted Manor groetjes van Fjen
15 Januari 2011 - 12:27
Jemima:
hejjj,,,
het klingt allemaal heel leuk ;)
wil je nog een keer een groepsfoto maken... k wil echt weten met wie je de volgende maanden mee optrekt :)
doe de groeten aan iedereen
love you
xx je zusje
15 Januari 2011 - 12:38
Pita:
klinkt leuk!!,,
hopelijk kunnen we snel een x langs komen ;)
veel succes/plezier met de DTS
en hopelijk kan je snel weer een x een berichtje achterlaten, met hoe het allemaal is,,
xxxxx
Miss You -
15 Januari 2011 - 17:41
Rina:
Op dit tijdstip heb je de soep en het brood en en is wellicht de DTS begonnen. Bijzonder hoor!! Je schreef al over een Duits meisje en jij als Nederlandse. Zijn er nog meer Nationaliteiten? Ben erg benieuwd naar de start van vanavond Fjen. Moge onze Here je bevestigen daar! Vele groeten. -
16 Januari 2011 - 08:45
Don:
Klinkt inderdaad erg avontuurlijk..
Het gaat dus nu echt beginnen..
Ben benieuwd, kom maar op met je blogs! :D
Veel plezier nog! :D
Liefs -
17 Januari 2011 - 18:31
Yin:
Fjen, ik heb jou al gemist tijdens de 16+ club gisteren bij ons huis.
Maar nu volg ik jouw webblog...leuk omgeschreven over jouw bovenstaand reisverslag. :)
Dikke knuffel,