Living by the source of the Holy Spirit - Reisverslag uit Cuckfield, Verenigd Koninkrijk van Fjen Klaassen - WaarBenJij.nu Living by the source of the Holy Spirit - Reisverslag uit Cuckfield, Verenigd Koninkrijk van Fjen Klaassen - WaarBenJij.nu

Living by the source of the Holy Spirit

Door: Fjen

Blijf op de hoogte en volg Fjen

05 Februari 2011 | Verenigd Koninkrijk, Cuckfield

Hi everyone,

De week is weer voorbij gevlogen!
Afgelopen zondag zijn we met een aantal naar Londen, the place to be! gegaan.
De Hillsong church stond als eerste op het programma. Het gebouw was echt huge. Het was leuk om een keer te zijn maar ik zou er niet wekelijks naar toe gaan. Ik luister liever naar hun muziek!
daarna natuurlijk de stad in! Wat bekende plekken bezocht zoals: Big Ben, Houses of Parliament, Westminster Abbey.
Veel foto's gemaakt en wat leuke souvenirs gekocht.

Gastspreekster nummer 2 is geariveerd op Holmsted Manor. Marriete Low. Uit Zuid Afrika, maar op dit moment woont ze in Schotland. Het onderwerp voor deze week was leven bij de bron van de Heilige Geest. Een heftig onderwerp. Maar wel erg interessant en leerzaam.
We hebben flink in de bijbel gespit.
Johannes 14, Romeinen 8 en 1 Korintiers 12,13,14.
De Heilige Geest heeft een eigen persoonlijkheid en wil een persoonlijke relatie met mij. Hij wil mij leiden en zal mij nooit alleen laten want Hij woont in mij.
En dat het belangrijk is om mijn eigen geest te onderwerpen aan de Geest van God. Waardoor de Heilige Geest de ruimte krijgt om door mij heen te werken.
Ik heb zeker een heleboel bijzondere nieuwe dingen geleerd. Maar ik ben ook uitgedaagd om zelf meer op onderzoek te gaan. Door bijbel te lezen en gebed. Ook op het gebied van spreken in tongen en wat mijn gaven zijn die ik vqn de Heilige Geest heb ontvangen. Gister hebben we een soort gaven test gedaan. Bij mij stonden Zendeling, Muziek en Dienen op 1,2,3!
Lord, Here I am, Guide me, Teach me. Reveal yourself to me, so that I may understand you more and more. That I can receive and give what you have for me and the people around me!

Vorige week hadden we een hele speciale meeting!
It's the final countdown...... Tatata
Iedereen bekent met dat nummer van Europe!?!
Want jazeker, de outreach locaties werden bekent gemaakt......!
Spannend.... Excited.....
Oftewel met het lied van Europe keihard door de boxen werden de landen om en om bekent gemaakt!
1. Griekenland
2. China
3. Moldavie
We kregen ruim een dag de tijd om ervoor te bidden en een keuze te maken, maar we moesten het voor de rest geheim houden.
Vandaag, een zeek later, zijn de outreach groepen bekent gemaakt.
En misschien raden jullie het al..
misschien niet..
Maar ik ga na MOLDAVIE!!!!
Dit was ook mijn eerste keuze, ik ben heel erg excited en ik kan niet wachten om erheen te gaan. Hoe ik tot deze beslissing ben gekomen? Van alle 3 de landen voelde dit het beste. Ik voel mij helemaal thuis in het Moldavie team en heb het gevoel dat God mij in dit land wil gebruiken.
YEAY...!!!!

Het is ondertussen weer weekend en ik ben hier nu al 3 weken! Wat gaat de tijd toch snel als je het naar je zin hebt! Maar ik mis Nederland wel hoor, Mijn familie en vrienden, kinderen en collega's van Koning Lijstebaard. Konden jullie maar allemaal even een dagje langskomen! :)
Ik wens iedereen een plezierig weekend toe en jullie zien mij volgend weekend wel weer verschijnen!!
Liefs.. Fjen

• 05 Februari 2011 - 10:10

Henkk:

Hoi Fjen
    Wow .. Moldavie
    Wat leuk, lijkt me inderdaad prima voor jou

• 05 Februari 2011 - 10:35

Rina:

Waarschijnlijk is er iets mis gegaan, want ik heb een aantal pagina's van je blog gemist. Maar hier ben ik weer en heb genoten van je verslag. Wat heb je weer veel geleerd. En wat fijn dat je naar Moldavië gaat. Ik vond het spannend om te lezen wat de mogelijkheden waren en wat geweldig dat er iets is uitgekomen wat je ook graag wilt. Geweldig!

• 06 Februari 2011 - 13:50

Liesbeth:

Wooh Fjen,
    wat super leuk om te lezen dat je het zo naar je zin hebt! Je leert bijzondere dingen lees ik! En Moldavie.. cool!
    Een gezegende week, ik denk aan je en bid voor je! ;)
    Liefs

• 06 Februari 2011 - 22:25

Corrie:

Lijkt me echt wat voor jou, Modavié.
    Fijn voor je, Fjen!
    Bedankt voor je enthousiaste verhalen.

• 22 Februari 2011 - 22:05

Martine:

Wij missen jou ook hoor fjen! Leuk om je verslagen te lezen!