Devotion!!
Door: Fjen
Blijf op de hoogte en volg Fjen
17 Februari 2011 | Verenigd Koninkrijk, Cuckfield
Het begon allemaal op zaterdag avond. Alle jongens in pakken gehesen met een stropdas en de meiden mooie jurkjes aan. Een echt valentijnsdinner met spagetti en een banaan/chocolade toetje. Amazing!!
Zondag ben ik weer naar dezelfde kerk geweest. Met een gast spreker die sprak over Jona. Interessant.
Op maandag moesten we 's ochtend om half 8 beneden zijn! ..........?????
Iedereen was aan het mopperen waarom ze zo vroeg hun bed uit moesten komen. Ik had geen zin om me aan te kleden dus net als een aantal anderen zat ik beneden in ons honk in mijn pink panter piama. Toen...
kwamen een aantal jongens met gitaar en al het lokaal in. Loodste ons naar boven een lokaal in en daar...?
Was de tafel fantastiies mooi gedekt met roosjes en voor ieder een persoonlijk kaartje. Want het is VALENTIJNSDAG!! en de jongens hadden ons verrast met een lekker ontbijtje met pannenkoekjes en aardbeien enz.
Niemand had ook iets een de gaten en het was een leuke verrassing.
En toen was het weekend weer voorbij. Maandag: het begin van een awesome week. De gast spreker van deze week is Lea Broomfield. over de Old Testament Templates. over de verschillende sferen in onze maatschappij. zoals de regering, economie, familie, education etc.
En hoe God bij al die verschillende sferen betrokken is. En hoe Hij ons kan gebruiken voor zijn glorie.
Ze liet ons de practische regels in de bijbel zien die God ons geeft. En die we nu nog steeds in ons dagelijks leven kunnen gebruiken.
Woensdag was de miss match day. Oftwel trek alle gekke rare verschrikkelijk kleren combinatie uit de kast en trek het aan.
Een rokje met een aantal hoge sokken over elkaar en mijn paarse schoenen. De perfect combination. En ik was nog niet eens de ergste. Dus laat je fantasie maar gaan.
En dan komen we aan bij vandaag. Vandaag was de dag van mijn devotion. Een korte bijbelstudie die ik moest voorbereiden. Ik had het wel een aantal keer uitgeschreven. Maar God bleef nieuwe dingen aan mij opgenbaren over dit onderwerp. En het was de Heilige Geest die door mij heen sprak. Het onderwerp waar ik het over hield was de 'wapenrusting van God' uit Efeze 6.
Het is alweer bijna weekend. En dit weekend is niet zomaar een weekend. Dit weekend wordt er een soort kamp houden op Holmsted Manor. Jeugd vanuit een nieuw opgestarte kerk uit de buurt. leeftijd tussen 10 en 15 jaar. Ze komen morgen avond tot zondag avond. Met verschillende activiteit, een dienst, sport etc.
Ikzelf zit in het worship team. Ik ben benieuwd en heb er ook veel zin in. Maar graag wil ik dit event ook als gebedspunt bij jullie aanbevelen. De kinderen die komen zijn niet allemaal met het geloof opgevoed en komen uit gebroken familie's. Dat ze zich hier welkom mogen voelen. En ook voor het weer. Vandaag was het echt prachtig weer. Het was droog en het zonnetje liet zichzelf zien. Let's pray dat het dit weekend net zo mooi blijft.
het wordt dus een intensief weekend.
And I'm up for it.
Have a nice weekend and I'll see you next week.
Liefs.....
18 Februari 2011 - 15:17
Rina:
Dankjewel Fjen voor wat je weer met ons wilde delen. Wat een prachtige ervaring dat je Devotion zo goed ging! En dat in het Engels. Wij hebben er zomaar weer een spreekster bij. Heb je ook foto's van de Miss match day? Dat lijkt me prachtig. Ik wens jullie een goed weekend en........... wees jezelf maar met die kinderen Fjen, want dan komt er vast veel liefde uit! -
18 Februari 2011 - 19:46
Corrie:
Ha die Fjen!
Wat een positieve berichten. Wat ben je trouw in het schrijven. Bedankt hoor, je schrijft heel gezellig, zo kan ik een beetje meeleven en voor je bidden.