Clear Conscience - Reisverslag uit Cuckfield, Verenigd Koninkrijk van Fjen Klaassen - WaarBenJij.nu Clear Conscience - Reisverslag uit Cuckfield, Verenigd Koninkrijk van Fjen Klaassen - WaarBenJij.nu

Clear Conscience

Door: Fjen

Blijf op de hoogte en volg Fjen

19 Maart 2011 | Verenigd Koninkrijk, Cuckfield

Hi Everyone,

We zijn alweer een het einde gekomen van week 9. De weken zijn voorbij gevlogen. Over 3 weken ga ik al op outreach naar Moldavië.
De week was Fiona Gifford onze gastspreker en het onderwerp was Clean Conscience. Het was anders dan anders. Afgelopen weken was het voornamelijk luisteren en proberen zoveel mogelijk informatie in me opnemen. Deze week heb ik naar mijzelf gekeken, naar mijn medestudent en naar de DTS als éénheid. Communicatie is onder de loep gelegt en besproken. Met veel activiteiten werden we actief gehouden om onszelf open te stellen. Veel één op één gesprekken om alles wat er nog tussen mensen in stond op te ruimen. Het was een week van open deuren en de start van een genezingsproces. Mijn Hemelse Vader heeft mij weer nieuwe puzzelstukjes gegeven waarmee ik de puzzel van het verleden stukje bij beetje kan afmaken en op kan ruimen. Daar ben ik Hem heel erg dankbaar voor.

Outreach komt al heel erg dicht bij en ik krijg er steeds meer zin in. Het zal raar zijn om iedereen weg te zien gaan op outreach en ze 11 weken niet te zien. Mensen die ik nar ruim 2 maanden als mijn Holmsted familie beschouw. Maar ik heb krijg er ook steeds meer zin in om naar Moldavië te gaan. Op dit moment is het nog niet duidelijk waar we verblijven in de hoofdstad Chisinau. Graag jullie gebed hiervoor. En als ik daar nog een gebedspuntje aan toe kan voegen. Graag ook gebed voor eenheid in ons Moldavië team. 11 weken zullen we dicht op elkaar leven en we zullen het toch met ons team moeten doen. Dus graag gebed voor eenheid.

Sorry mijn inspiratie deze week is vrij laag. Maar het was een leerzame week met veel uitdagingen. en zoals Stephen (één van de staf) altijd zegt: 'It's Epic'.
Love Fjen

• 19 Maart 2011 - 21:58

Rina:

Wat fijn dat je nog even iets van je laat horen Fjen. Je blog is haast een vaste toeloop naar de zondag geworden. Zo te lezen was het een goede naar intensieve week. Hartelijke groeten vanuit een stralend voorjaarsachtig Nederland. We genieten hier van het weer. De krokussen zijn bijna uitgebloeid en de narcissen komen er aan. Van de week zag ik de perenboom al uitlopen.

• 21 Maart 2011 - 21:31

Mam:

xxx

• 21 Maart 2011 - 21:34

Jeanet:

heb ook niet zoveel schrijfinspiratie.., wil je wel laten weten dat we aan je denken. Ben benieuwd wat je deze week weer aan het leren bent Fjen.

• 23 Maart 2011 - 19:57

Joukje:

Hoi Fjen,
    Wat vliegt de tijd toch, dat je alweer 2 maanden daar zit! Wat goed dat je het doet. Nog een paar fijne weken daar en een goede voorbereiding voor je outreach! Knuffel van mij.